Investiguen per maltractament l'home sospitós de botar foc a la casa de la seua exparella a Albal

La Guàrdia Civil el busca com a presumpte responsable de l'incendi, i protegeix la dona les 24 hores del dia.

La dona no estava al pis en el moment de l'explosió, que no ha causat cap desgràcia personal
La dona no estava al pis en el moment de l'explosió, que no ha causat cap desgràcia personal / Consorci de Bombers

Un jutjat de Catarroja investiga per maltractaments psíquics continuats l'home buscat com a sospitós de l'incendi de la casa de la seua exparella a Albal (Horta Sud). A més, la Guàrdia Civil protegeix la dona les 24 hores del dia, que considera víctima de violència masclista d'alt risc.

El Tribunal Superior de Justícia de València ha confirmat que l'individu té una causa oberta al jutjat d'instrucció número 3 de Catarroja, amb competències en matèria de violència sobre la dona, i que el passat 28 de març va ser posat a disposició del jutjat per a la celebració d'un juí ràpid que no es va celebrar perquè les parts van sol·licitar la pràctica de més diligències.

El jutjat les va acordar i va dictar una orde de protecció de la dona, amb mesures civils i penals, i va imposar a l'home una orde d'allunyament.

La dona no estava al pis en el moment de l'explosió, que no ha causat cap desgràcia personal, però sí nombrosos danys materials en l'edifici.

Els fets van passar sobre les quatre i mitja de la vesprada del diumenge 29 d'abril. Un incendi es va dceclarar al primer pis del carrer de la Séquia de Favara, on vivia la dona amb els seus dos fills. El foc va començar al primer pis i després va afectar els del costat. També van quedar malmesos els vehicles que estaven aparcats al carrer. L'edifici es va desallotjar a temps.

També et pot interessar

stats