Investiguen l'assassinat de la jove desapareguda fa una setmana a Madrid

El cos s’ha trobat en una segona inspecció en el domicili d’un home que es va suïcidar 

Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

La Policia Nacional investiga l’assassinat d’una jove de 20 anys que va desaparéixer fa una setmana a Madrid. El cos ha aparegut en el domicili d’un home, que es va suïcidar el dia 22. Segons les primeres investigacions, la jove hauria quedat amb ell com a acompanyant de pagament.

En un primer moment, els agents que van trobar el cos de l'home no van localitzar el de la jove, ni el van relacionar amb la desaparició. Ha sigut dilluns quan, després de noves recerques, han tornat al domicili de l’home i han trobat el cos sense vida de la dona en una habitació tancada amb forrellat.

La parella de la jove va denunciar la desaparició dimecres, després d’haver quedat amb aquest home i que hagueren transcorregut dotze hores sense notícies d’ella. Precisament el dia anterior, dimarts, va ser quan la policia va trobar l’home mort, encara que en aquell moment "no existien sospites" que s'haguera produït un crim, segons la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Com que no s’havia dut a terme una inspecció en profunditat del citat domicili, la policia ha tornat a aquest lloc i ha trobat el cos de la jove desapareguda. Presentava signes de violència; el més greu, un fort cop al cap que li hauria causat la mort. La principal hipòtesi és que l’home la va assassinar i, posteriorment, es va suïcidar. La investigació continua oberta.

També et pot interessar

stats