Troben mortes quatre persones en una vivenda del centre històric de Toledo

Les autoritats sospiten d'una intoxicació per monòxid de carboni com a causa del decés

Operatiu policial desplegat en el centre de Toledo, aquest dimarts
Operatiu policial desplegat al centre de Toledo, aquest dimarts / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
19 de març 2024 - 22:12 Actualitzat: 20 de març 2024 - 08:59

Una intoxicació per monòxid de carboni és la principal hipòtesi amb què treballen les autoritats per a explicar la mort de les quatre persones que han trobat sense vida a Toledo aquest dimarts. Els cadàvers han aparegut en un domicili del centre històric en avançat estat de descomposició.

Fonts de la delegació del govern de Castella-la Manxa han informat a EFE que la investigació sospita que els decessos es degueren a una intoxicació i que tot apunta que no es tracta d'una intoxicació alimentària. Altres fonts de la investigació han precisat que es podria tractar d'una intoxicació per una fuita de gas o monòxid de carboni. En tot cas, es continua analitzant l'escenari per a intentar esclarir les circumstàncies dels fets.

Els cossos sense vida de les quatre víctimes, tres homes i una dona, foren localitzats cap a les 20:00 hores d'aquest dimarts, en un habitatge del número 12 de la costera de Santa Leocadia. Va ser un conegut d'un dels morts qui va alertar la policia que no havia pogut contactar amb ell des de divendres a la vesprada. Fins al moment, només s'ha identificat un dels cadàvers, que pertany a un home de 64 anys. L'últim dels cossos es correspon amb una dona que feia dies que havia faltat, tal com s'ha pogut constatar en les primeres observacions —es trobava en avançat estat de descomposició— i segons han confirmat a Europa Press fonts properes al cas.

Els cadàvers estaven repartits en tres habitacions diferents: un, un altre i els altres dos en la darrera estança. En el pis no hi havia cap signe de desorde. 

També et pot interessar

stats