Investiguen l'agressió a una alumna d'un institut d'Almassora

El centre escolar ha fet públic un comunicat on mostra el rebuig davant d'aquests fets, que –remarca– han ocorregut aquest dijous fora de l'institut

Façana del centre, en una imatge d'arxiu
Façana del centre, en una imatge d'arxiu / IES Álvaro Falomir

La Guàrdia Civil investiga l'agressió a una alumna menor de l'IES Álvaro Falomir d'Almassora (Plana Alta) presumptament per part d'una altra jove. El centre escolar ha fet públic un comunicat en el qual mostra el rebuig davant d'aquests fets –ocorreguts aquest dijous fora de l'institut, precisa– i condemna "qualsevol acte de violència". Així mateix, expressa el suport a l'alumna agredida i a la seua família.

La direcció de l'IES assenyala que ja estan prenent mesures contra "les persones que han protagonitzat l'agressió, han gravat els fets, han difós les imatges o estan implicades a "incitar a la violència i negar el dret d'auxili". També indiquen que s'ha sol·licitat la col·laboració de la Policia Local i de la Guàrdia Civil i que s'estan tramitant les diligències.

"Classe per classe estem conscienciant tot l'alumnat de la gravetat dels fets i de les implicacions legals que poden tindre les actuacions de l'alumnat implicat", conclou el comunicat.

Educació diu que s''iniciarà expedient a l'agressora i a qui va filmar els fets

La Conselleria d'Educació ha confirmat que s'ha traslladat la informació a la Guàrdia Civil i estan pendents del cas també els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Almassora. El centre ha obert un previ d'entorn (que és el que s'obri quan els fets passen fora de centre educatiu), segons ha afegit Educació. I ha dit que ara s'iniciarà expedient tant a l'agressora com als qui van filmar els fets o van poder encoratjar-los-hi.

També et pot interessar

stats