Investiguen per homicidi imprudent els progenitors d’un nadó que ha mort mentre dormia amb ells, a Alhama de Múrcia

Quan el metge ha arribat al domicili n'ha confirmat la mort i ha certificat que estava ple de blaüres.

Ambulància d'emergencies del 112 de Múrcia
Ambulància d'emergències del 112 de Múrcia

Múrcia/ La Guàrdia Civil investiga per homicidi imprudent els pares d'un nadó de quatre mesos que ha mort mentre dormia amb ells. El succés ha tingut lloc al municipi d’Alhama de Múrcia, segons han informat aquest dissabte fonts del 112 i policials pròximes al cas.

Han sigut els mateixos pares els que aquest divendres han telefonat a emergències sobre les sis del matí "molt nerviosos i cridant perquè pensaven que el nadó estava mort". Malgrat que un infermer va intentar donar-los instruccions per telèfon perquè li feren maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre arribaven els professionals sanitaris, els pares no col·laboraven "per l'estat d'histerisme en què estaven".

Quan ha arribat el metge, que anava en l'ambulància, ha confirmat la mort del nadó i ha certificat que estava "ple de blaüres". El resultat de l'autòpsia serà cabdal per a conéixer si la mort ha sigut per esclafament, ja que dormia amb els pares en el mateix llit. Els progenitors estan en llibertat amb càrrecs mentre es desenvolupa la investigació.

També et pot interessar

stats