Investiguen dues presumptes agressions sexuals en l’Arenal Sound

Un dels dos agressors està detingut i passarà a disposició judicial d’ací a poc, mentre que la Guàrdia Civil continua buscant l’altre home.

Un dels concerts de l'última jornada de l'Arenal Sound
Un dels concerts de l'última jornada de l'Arenal Sound / Domenech Castelló (Efe)

L’Arenal Sound, que aquest diumenge ha posat punt final a la desena edició amb rècord de participació, s’ha vist esguitat per dos casos de presumptes agressions sexuals.

La primera d’aquestes l’hauria patida una jove en una zona de bany. El presumpte autor, que està detingut i d’ací a poc passarà a disposició judicial, és un xic d’uns 20 anys. Tant ell com la xica s’havien conegut en el festival i havien quedat per a prendre el bany. Ella ha denunciat que va patir tocaments per part d’ell i per això l’han detingut, a l’espera del que determine el jutge.

La Guàrdia Civil de Borriana investiga també l’agressió patida per una altra xica, de 20 anys, la matinada de dissabte al recinte de l’Arenal. El personal de seguretat del Festival la va assistir després de rebre punyades d’un home amb qui hauria tingut una enganxada durant un dels concerts. Després va ser ell qui la va abordar i la va agredir. Els fets estan denunciats i ara els agents tracten d’identificar-lo i detindre’l.

Presumpta violació a Cullera

D'altra banda, els dos joves, de 16 i 17 anys, detinguts per violar una altra menor a la platja de Cullera fa unes setmanes, permaneixeran en un centre de menors fins que se celebre el juí. Els delictes de violació estan castigats amb penes de fins a quinze anys de presó. 

També et pot interessar

stats