Investiguen dues persones acusades de furtar 10.000 kg de clemenules a Sagunt

La Guàrdia Civil els va sorprendre quan anaven a collir la taronja.

Investiguen dues persones acusades de furtar 10.000 kg de clemenules a Sagunt
Investiguen dues persones acusades de furtar 10.000 kg de clemenules a Sagunt

Agents de la Guàrdia Civil investiguen dues persones acusades de furtar en dos mesos 10.000 quilos de taronges a Sagunt, al Camp de Morvedre. El valor del producte furtat puja a 7.000 euros en el mercat.

Els investigats són un home i una dona de 23 i 29 anys, a qui s’atribueix un delicte continuat de furt de taronges de la varietat clemenules, comés entre els mesos de desembre i gener.

Agafats ‘in fraganti’

Els presumptes autors dels fets van ser sorpresos in fraganti al principi d'aquest mes en una finca situada a la zona de Magraner de Sagunt, quan es disposaven a “començar” la recol·lecció de cítric. En eixe moment, els agents van intervindre material d'il·luminació usat pels investigats en dies anteriors.

D'igual manera, van poder corroborar que el vehicle que utilitzaven era el mateix que ja s'investigava, perfectament preparat per a la càrrega del fruit a granel. Per a recollir els cítrics, els sospitosos no usaven cabassos, com és habitual, sinó bosses de ràfia de grans dimensions com les utilitzades en els supermercats.

L'amo del camp havia posat quatre denúncies

El perjudicat, un veí d'una localitat de Castelló, havia presentat fins a quatre denúncies diferents amb diferents dates i quantitats de furt. Les diligències instruïdes han sigut entregades als jutjats de primera instància de Sagunt.

La investigació s'emmarca en l'operació Rocleman realitzada per la Guàrdia Civil de l'Equip Roca de Sagunt, dins dels serveis establits per a evitar el robatori i el comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d'aquesta mercaderia.

També et pot interessar

stats