Investiguen el presumpte segrest de la xiqueta de Tavernes Blanques per part de la família materna

El pare ha denunciat que uns membres de la família materna es van endur la menor en un Renault Scenic blanc

Investiguen la desaparició de Saray a Tavernes Blanques / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 d'abril 2023 - 08:28 Actualitzat: 29 d'abril 2023 - 17:26

La Guàrdia Civil investiga la desaparició d'una xiqueta de cinc anys quan anava a l’escola a Tavernes Blanques (Horta Nord) aquest divendres al matí. Els pares de la menor estan separats i el pare ha presentat una denúncia per incompliment del règim de custòdia de la menor.

El denunciant assegura que el segrest es va produir quan el pare i l'avi de la xiqueta es dirigien amb ella al centre escolar i uns membres de la família materna, entre ells la mare, van baixar d’un altre cotxe i es van endur la menor.

L'associació SOS Desapareguts ha informat a través de les xarxes socials que la xiqueta es diu Saray Muñoz Gorreta, té cinc anys, fa 1,10 metres d'alçada, de complexió prima, i cabells i ulls castanys. El vehicle amb què hauria sigut segrestada és un Renaul Scenic Blanc.

Segons fonts policials, la mare, que podria residir a França, ja hauria intentat endur-se la menuda amb ella. La xiqueta està empadronada, arrelada i escolaritzada a Tavernes Blanques i una orde judicial en mans del pare prohibeix que Saray siga traslladada fora de l'estat espanyol. Els agents han activat els controls fronterers.

També et pot interessar

stats