Investiguen la desaparició d’un veler amb tres alacantins a bord

Els tripulants van salpar de Palma de Mallorca el passat 5 de gener.

Embarcació de Salvament Marítim, en una imatge d'arxiu
Embarcació de Salvament Marítim, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil investiguen la desaparició d’un veler llogat a Palma de Mallorca amb tres tripulants d’Alacant que va salpar de la capital balear el passat 5 de gener. Ni els familiars ni l’empresa propietària de l’embarcació Dream Land tenen notícies sobre el parador. 

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la investigació es va posar en marxa després que els familiars en denunciaren la desaparició perquè no han pogut contactar amb ells des del 5 de gener. El passat 11 de gener, el fill d’un dels desapareguts va posar la denúncia davant de la Policia Nacional d’Alacant, mentre que l’empresa propietària del veler també en va registrar una el passat dijous davant de la Policia Nacional de Palma de Mallorca, en comprovar que no havia tornat. 

El portaveu de Salvament Marítim de les Balears, organisme que depén del Ministeri de Foment, ha assenyalat que han rastrejat tots els ports, clubs nàutics, confraries de pescadors i marines d’Espanya per a comprovar si el veler havia arribat a algun d’aquests ports, però de moment no hi ha rastre de l’embarcació.

També et pot interessar

stats