Investiguen com a crim masclista la mort d’una turista a Màlaga

En un primer moment, s'acusava l'home d'un homicidi imprudent durant una pràctica sexual "extrema"

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

El jutge ha decretat aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut per la mort de la dona, una estatunidenca de 44 anys, en un apartament de la capital malaguenya, que passa a investigar-se com a violència masclista.

El jutjat d'instrucció núm. 9 de Màlaga ha pres aquesta decisió després de prendre declaració al detingut, de cinquanta anys i de la mateixa nacionalitat, que és investigat per un delicte d'homicidi, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA).

El Jutjat de Violència sobre la Dona serà qui investigue la causa en tractar-se d'un possible crim masclista. Canvien, així, els càrrecs que s'imputen al detingut, que en un primer moment va ser acusat d'un homicidi imprudent perquè, segons fonts de la investigació, tot indicava que la dona havia mort accidentalment durant una pràctica sexual "extrema".

Agents de la Policia Nacional van acudir la matinada del passat dissabte a un apartament turístic del centre de la capital malaguenya en el qual s'allotjava la parella, on van trobar el cadàver de la dona, segons han confirmat fonts policials.

També et pot interessar

stats