Investiguen si el correbou "No passaran!" de Peníscola compleix la normativa

En aquest acte amb trenta anys d'història, els joves se situen en un carrer i formen una barrera amb els seus cossos, contra els quals impacten els animals fins a obrir-se camí i continuar

El ‘no passaran’ de Peníscola posa en perill als assistents a l'acte taurí
Moment del ‘No passaran’ de Peníscola

La Policia Autonòmica de la Comunitat Valenciana ha obert una investigació per a esclarir si el correbou denominat "No passaran!" de Peníscola s'ajusta al reglament de bous al carrer.

Aquest acte taurí se celebra a les festes Peníscola des de fa trenta anys i s'ha fet viral després d'un vídeo en xarxes socials.

Es tracta d'un acte dins del programa de festejos taurins de Peníscola, que celebra les seues festes patronals del 7 al 18 de setembre. A les 1:30 hores de la matinada del passat dimecres es va celebrar amb normalitat i sense que es produïren incidents.

Els joves del municipi se situen en un carrer estret i formen una barrera amb els seus propis cossos, contra els quals impacten els animals fins a obrir-se camí i continuar la carrera.

Encara que no es va produir cap incident en aquesta celebració, la Policia Autonòmica està investigant si s'ajusta al reglament autonòmic en matèria de festejos taurins.

Durant aquest any, huit persones han mort i més de 300 han resultat ferides en els milers d'espectacles taurins celebrats als carrers de municipis de tota la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats