Investiguen a Castelló un possible homicidi després de trobar un cos al carrer

La Policia Nacional investiga els fets i els primers indicis apunten que la víctima, encara sense identificar, podria ser un home indigent

Foto d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional investiga un possible homicidi comés aquest dimarts al carrer del Marqués de Salamanca, a Castelló de la Plana, després que hagen descobert el cos sense vida d'un home a primera hora del matí. El cadàver, estés sobre la vorera, presentava signes de violència. 

Segons han informat fonts de la Policia Nacional a EFE, encara s'està treballant en la identificació de l'home, ja que no portava documentació.

La troballa s'ha produït al voltant de les huit del matí, després d'una nit de pluges intenses a la capital de la Plana Alta.

Segons les primeres investigacions, l'home trobat mort podria ser una persona indigent, una hipòtesi que les autoritats no han confirmat de moment.

Encara que els indicis apunten que podria haver tingut una mort violenta, serà l'autòpsia que li practicaran a l'Institut de Medicina Legal de Castelló el que determinarà les causes exactes del decés. 

També et pot interessar

stats