Investiguen si el cadàver localitzat a un penya-segat d'Astúries és el de Sandra Bermejo

El cotxe de la dona es va localitzar a la rodalia l'endemà de la desaparició, el 8 de novembre

D'esquerra a dreta, el penyasegats on s'ha localitzat el cos, al costat de la imatge de la Sandra Bermejo, la dona desapareguda
D'esquerra a dreta, el penya-segat on s'ha localitzat el cos, al costat de la imatge de Sandra Bermejo, la dona desapareguda / À Punt NTC

Una persona ha localitzat aquest divendres el cos sense vida d'una dona al voltant del Cap de Peñas en Gozón (Astúries), la zona en la qual es va centrar la cerca de Sandra Bermejo, la psicòloga madrilenya desapareguda el 8 de novembre. El Servei d'Emergències del Principat d'Astúries ha activat un operatiu per a rescatar el cadàver, que es troba entre unes roques, i ha desplaçat efectius sanitaris a bord de l'helicòpter medicalitzat.

La sala del 112 ha rebut l'avís a les 10:14 hores. La persona que ha telefonat ha indicat que hi havia un cos a la mar en estat de descomposició, en la zona de Cerrero, al costat del Cap de Peñas.

El cotxe de Bermejo es va trobar a les proximitats del penya-segat asturià l'endemà de la desaparició. També s'ha trobat entre les roques una camisa blanca de la talla i la mida de la dona. La hipòtesi principal és la d'una acció voluntària, si bé l'advocat de la víctima ha especulat en les televisions amb la possibilitat d'un crim.

També et pot interessar

stats