Investigat un conductor que va circular 16 km en sentit contrari per la pista d'Ademús

A l'home, un veí de Llíria de 63 anys, li imputen dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària i conducció sota la influència d'alcohol i drogues

Un vehicle de la Guàrdia Civil, en arxiu
Un vehicle de la Guàrdia Civil, en arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga un conductor que va arribar a recórrer en sentit contrari a la marxa i de nit vora setze quilòmetres per la CV-35, la coneguda com a Pista d'Ademús de València.

Els fets van succeir al voltant de les 23:30 hores de divendres 21 d'octubre, quan es va activar el procediment per a la intercepció del vehicle per la Central del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil, atés que diversos testimonis alertaven a l'1 1 2 d'un turisme que circulava en sentit contrari per l'autovia CV-35.

El vehicle circulava pels carrils en sentit Ademús però en direcció cap a València. A més d'anar en sentit contrari, el risc augmentava en fer-lo de nit, recalca la Benemèrita, que detalla que el cotxe s'havia incorporat prop de Llíria i recorregut quasi 16 km fins que va ser interceptat gràcies a la col·laboració d'una patrulla de Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria i una de Policia Local de Sant Antoni de Benageber.

Es van instruir diligències per part de l'Equip d'Atestats del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València en les quals s'imputa al conductor, un veí de Llíria de 63 anys, dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària i conducció sota la influència d'alcohol i drogues amb penes de presó de fins a cinc anys i privació del dret a conduir que poden arribar a un màxim de deu anys.

També et pot interessar

stats