Investigat un conductor de 24 anys que circulava a 219 km/h per un tram limitat a 80

Els fets van ocórrer el passat 24 de juny, però no va ser fins al 28 d'octubre que els agents van identificar el jove

La Direcció General de Trànsit preveu 8,4 milions de desplaçaments en dues jornades
Carreteres, en arxiu / DGT

La Guàrdia Civil ha identificat i investiga un conductor de 24 anys que circulava a 219 quilòmetres per hora en la V-30 en un cotxe amb el qual va fugir després que els agents li feren l'alto. La zona té una limitació de velocitat de 80 quilòmetres.

Els fets van ocórrer el passat 24 de juny de 2022, en el marc d'un servei de vigilància i control de la velocitat. Un equip radar de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil va detectar el vehicle mentre circulava a 139 quilòmetres per damunt de la velocitat permesa en aquest tram.

El conductor, després que li feren senyals acústics reglamentaris i lluminosos especials, va emprendre la fugida conduint de manera temerària. No va ser fins al passat 28 d'octubre quan els agents van poder identificar aquest jove de 24 anys, al qual investiguen com a suposat autor de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir un vehicle de motor superant la velocitat màxima en més de 80 quilòmetres per hora, i un altre per fer-ho amb temeritat manifesta.

També et pot interessar

stats