La investigació sobre la mort de Marta Calvo s’allunya de la versió del presumpte assassí

Després de huit mesos de cerca a l’abocador de Dosaigües, la Guàrdia Civil no hi ha trobat cap resta humana.

Operatiu de recerca de Marta Calvo
Operatiu de recerca de Marta Calvo / Europa Press

La Guàrdia Civil, que treballa en l’aclariment de l’assassinat de Marta Calvo, considera que a mesura que avança la investigació, la versió del presumpte assassí, Ignacio Palma, va perdent força. Palma va confessar que Marta va morir a la casa on ell vivia a Manuel accidentalment, després d'una “festa blanca” quan ell introduïa cocaïna als genitals de la xica. En comprovar que estava morta, assegura que la va esquarterar al lavabo i va repartir-ne les restes en bosses de fem que va tirar als contenidors dels pobles del veïnat.

Després de huit mesos de cerca i milers de tones de fem escorcollades, els investigadors no ha trobat cap resta humana a l'abocador de Dosaigües, que rep els contenidors de l'Olleria i Alzira, on suposadament Palma va llançar les restes del cos de la jove.

El fet que no s'hagen trobat restes humanes en la cerca, ni tampoc evidències del suposat esquarterament en no trobar cap mostra d'ADN de Marta al seu domicili de Manuel, no fa més que confirmar la percepció inicial de la Guàrdia Civil, que sempre ha posat en dubte la versió dels fets del sospitós. Ara, la investigació haurà de prendre un altre camí, que podria passar per nous rastrejos.

El portaveu de la família materna de Marta Calvo, Mariano Navarro, ha explicat que la versió del detingut "fa molt temps que no se sosté. La tesi de l'esquarterament no té sentit ni pes. Si haguera sigut així hi hauria mostres d'ADN al lloc on se suposa que ho va fer, però no és així".

El principal investigat, Ignacio Palma, està sent investigat per la defunció d'altres dos dones i una temptativa d'homicidi, i ha sigut denunciat almenys per tres xiques més per la pràctica de relacions sexuals amb cocaïna.

També et pot interessar