La investigació sobre la desaparició del jove oriolà se centra en l'agressió que va patir del company de pis

L'operatiu de recerca de la Guàrdia Civil, amb helicòpters i gossos, compta amb el suport de familiars i veïnat organitzats en patrulles ciutadanes.

Imatge de les càmeres de seguretat amb el jove desaparegut al carrer, en un pub d'Oriola, el dia 1 de gener, a les 23:42 hores
Imatge de les càmeres de seguretat amb el jove desaparegut al carrer, en un pub d'Oriola, el dia 1 de gener, a les 23:42 hores

Continua la recerca del jove oriolà desaparegut després de la festa de Cap d'Any. Les investigacions posen ara el focus en l'agressió del company de pis que va patir hores abans.

Familiars i amics estan convençuts que no és una desaparició voluntària. Per això estan participant en el rastreig que la Guàrdia Civil continua fent amb helicòpters i gossos. El veïnat, també de Torrevella i del Pilar de la Foradada, s'ha organitzat en patrulles ciutadanes.

“No sabem què ha pogut ocórrer però el meu germà no desapareix així, sense telefonar ni tan sols a ma mare”, ha dit el seu germà Andrés, que ha destacat que la família “està destrossada”.

Henry Alejandro va organitzar la festa de Cap d'Any a la casa en la qual viu amb un amic, a la urbanització de La Florida, a Oriola, al Baix Segura. Després d'una discussió amb el seu company de pis, que el va agredir, segons els assistents a la festa, va marxar del domicili.

El seu germà major ha relatat que al voltant de les nou del matí del dia 1 se’n va anar després d'una discussió amb el seu company de pis que, pel que sembla, el va colpejar. Cap a les nou de la nit del mateix dia, al jove desaparegut els van veure per última vegada en un aparent bon estat a la zona de cap Roig, i a partir d'aqueix moment se’n desconeix el parador.

El desaparegut, que durant 10 anys va residir amb la seua família a Múrcia abans de traslladar-se a Oriola, cursa segon de batxillerat i té una altra germana de 6 anys. 

També et pot interessar