Les inundacions del Conservatori de Música Joaquim Rodrigo obliguen a suspendre diverses classes

L'any 2016 ja es van inundar les instal·lacions i es va deixar sense classe vora 700 alumnes.

L'aigua cau dels llums de les instal·lacions del Conservatori Superior de Música Joaquim Rodrigo

Les pluges registrades a València la passada setmana van inundar el soterrani del Conservatori Superior de Música Joaquim Rodrigo. Aquest fet ha obligat a suspendre un total de 29 assignatures teòriques que s'imparteixen a les instal·lacions i fins i tot l'especialitat de jazz, i ha afectat un total d'uns 650 alumnes que estudien al centre.

En les imatges registrades es pot veure com l'aigua de la pluja cau del sostre pel forat dels plafons de les llums, fet extremadament perillós perquè podria originar un curtcircuit.

Els serveis de neteja continuen retirant aigua i les autoritats del centre asseguren que encara està en una situació “insalubre” i no es pot dur a terme cap activitat en aquesta zona del centre. De fet, les tasques de neteja encara duraran diversos dies.

L'equip directiu del conservatori ja ha anunciat que les classes presencials que s'havien d'impartir a la planta passen a ser en modalitat en línia fins que es puga restablir el correcte funcionament d'aquesta zona del centre.

Aquesta no és la primera vegada que s'inunden les instal·lacions. El 2016 les pluges també van obligar a suspendre diverses classes per la gran quantitat d'aigua acumulada dins.

També et pot interessar

stats