Intervenen a Sagunt 839 quilos d'haixix en el doble fons de dos furgonetes

La investigació ha permés esbrinar que els vehicles es dirigien a un país del nord d'Àfrica

Droga incautada per la Guàrdia Civil
Droga incautada per la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha confiscat 839 quilograms d'haixix ocults en el doble fons de dues furgonetes que estaven estacionades en la terminal portuària de Sagunt, al Camp de Morvedre. El destí de la droga era un país costaner del nord d'Àfrica.

Les furgonetes van ser depositades en la terminal polivalent del port comercial de Sagunt i van despertar les sospites dels equips de la Guàrdia Civil que treballen com a resguard fiscal de l'Estat, segons han explicat fonts del cos.

Durant la inspecció dels vehicles es van detectar quasi 800 paquets d'haixix en una de les furgonetes i més de 150 quilos en l'altra, que en total contenien poc més de 839 quilograms d'aquesta droga.

Les investigacions van permetre identificar un home de 23 anys de nacionalitat marroquina que tenia antecedents per fets similars, a qui s'està tractant de localitzar per a detindre'l pels delictes de contraban i contra la salut pública (tràfic de drogues).

Així mateix, els agents de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària, investiguen la possible implicació de diverses empreses i persones que de manera directa o indirecta hagen pogut participar en aquests fets.

Les diligències han sigut lliurades en el jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Sagunt.

També et pot interessar

stats