Intervenen quasi mitja tona de peix il·legal a Santa Pola, Alacant i Altea

Les autoritats han requisat un total de 472 quilos de peix que es transportaven sense complir els requisits legals

El peix il·legal es transportava sense complir la normativa
El peix il·legal es transportava sense complir la normativa

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest diumenge en els ports pesquers de Santa Pola, Alacant i Altea 472 quilos de peix il·legal que es transportaven sense complir els requisits legals requerits segons la normativa en vigor.

Quatre persones físiques i una jurídica han sigut proposades com a presumptes autores de la infracció, així com el patró i un armador d'un vaixell pesquer, que va ser sorprés venent la mercaderia als transportistes inspeccionats a Altea.

En l'actuació executada a Santa Pola, els agents han localitzat 220 quilograms de marisc congelat que mancava tant de la traçabilitat com de la indicació de la data de caducitat. En la del port d'Alacant i en la d'Altea, els agents han localitzat dos vehicles que transportaven exemplars immadurs de lluç, que havien sigut capturats i venuts sense haver passat per la llotja.

Les detencions s'emmarquen dins del control periòdic i específic que es du a terme sobre el comerç de productes pesquers per part de la Patrulla de Protecció de la Naturalesa (Pacprona) de la comandància d'Alacant, en la qual es realitzen inspeccions en diferents ports pesquers de la província.

També et pot interessar

stats