Intervenen armes a onze traficants de cocaïna detinguts al Baix Segura

La banda, dedicada a la distribució de cocaïna a xicoteta i mitjana escala, tenia fins i tot un escaló específic per a la captació de clients i el blanqueig de diners

Droga i armes intevingudes
Droga i armes intervingudes / CNP

Onze detinguts, tres pistoles semiautomàtiques intervingudes i més d'un quilo de cocaïna confiscada és el balanç d'una àmplia operació policial, en la qual es va comptar amb els GEO i mitjans aeris, contra una banda de traficants que distribuïa la droga des d'habitatges i finques rústiques del Baix Segura.

Els arrestats, huit homes i tres dones, de nacionalitats espanyola i colombiana, entre els quals està el presumpte cap de la banda, estan acusats dels delictes de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes i pertinença a organització criminal.

La banda desarticulada, de caràcter jeràrquic i dedicada a la distribució de cocaïna a xicoteta i mitjana escala, tenia fins i tot un escaló específic per a la captació de clients i el blanqueig de diners obtinguts.

Comptava amb una xarxa de cases per a dur a terme la seua activitat il·lícita i s'estima que repartia aproximadament un quilo d'aquesta droga cada setmana.

La Policia Nacional ha informat aquest dimarts en un comunicat d'aquest operatiu, en el qual es van dur a terme set escorcolls simultanis en diferents localitats del Baix Segura.

Des d'una casa situada a Callosa de Segura, "centre neuràlgic del grup criminal", el seu líder havia organitzat un entramat amb diferents habitatges, majoritàriament finques rústiques allunyades de nuclis urbans, la qual cosa dificultava encara més la seua vigilància policial.

També et pot interessar

stats