Intervenen 90 quilos de carn de kebab transportades en un maleter sense mesures higièniques

El propietari, interceptat en un control a Almassora, explicà que era carn sobrant d'un lloc de menjar ambulant a l'Arenal Sound de Borriana

Paquets de carn confiscats del maleter d'un cotxe
Paquets de carn confiscats del maleter d'un cotxe / À Punt

La Guàrdia Civil va intervindre dilluns 90 quilos de carn congelada per a kebab en el maleter d'un vehicle transportades sense cap mena de mesura higienicosanitària el propietari de la qual va explicar que li havia sobrat d'un lloc de menjar ambulant situat fora del recinte del festival Arenal Sound, segons ha informat l'Institut Armat.

La confiscació es va produir en un dels controls establerts a Almassora amb motiu dels desplaçaments posteriors a la finalització del festival Arenal Sound, que es va celebrar a Borriana.

El propietari va afirmar als agents que era el producte sobrant de l'establiment que tenia situat fora del recinte del festival i que tenia la intenció de retornar-lo al distribuïdor.

En concret, es van decomissar quatre peces de 15 quilograms i una peça de 30 quilos de carn de kebab que van ser destruïts per incompliment de la normativa establida i es va proposar una sanció al propietari de la carn per falta de justificació de la traçabilitat del producte.

També et pot interessar

stats