Intervenen més de 800 quilos de droga en un iot de luxe al Pilar de la Foradada

La Guàrdia Civil ha detingut els quatre tripulants de l'embarcació, tot i que tractaren de fugir a alta velocitat

Fardells de droga intervinguts al iot de luxe
Fardells de droga intervinguts al iot de luxe / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha intervingut 810 quilograms d'haixix a bord d'un iot de luxe en aigües del Pilar de la Foradada i ha detingut els seus quatre tripulants, després que l'embarcació emprenguera la fugida a tota la velocitat i fora finalment interceptada.

La intervenció es va dur a terme durant la matinada del passat dia 17, quan aquest vaixell recreatiu, d'uns 15 metres d'eslora i procedent de cap de Palos (Múrcia), navegava cap a la badia de Torrevella, en principi sense alçar sospites, i va ser localitzat pel Servei Marítim Provincial de l'institut armat.

Una vegada en aigües del Pilar de la Foradada, els agents es van dirigir a realitzar una comprovació rutinària de l'estat del iot i dels seus ocupants, amb l'ús de senyals acústics i lluminosos. En aquell moment, els tripulants de l'embarcació van emprendre la fugida navegant a tota velocitat.

Gràcies a la perícia dels agents de la patrullera Río Oja, del Servei Marítim de la Guàrdia Civil, el vaixell va poder ser interceptat aproximadament mitja hora després, ja en aigües del cap Roig.

Durant el seguiment, la tripulació de l'embarcació es va desprendre de paquets de grans dimensions llançant-los a la mar.

Una vegada van aconseguir detindre el iot, els agents van comprovar que a bord viatjaven quatre persones i van trobar 27 fardells, d'uns 30 quilograms cadascun, que contenien en total 810 quilograms d'haixix.

A més de la confiscació de partida, la intervenció es va saldar amb la detenció dels quatre tripulants, que esvan posar a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Oriola.

Segons han indicat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, els quatre arrestats han ingressat a la presó provisional.

També et pot interessar

stats