Intervenen més de 40.500 articles de pirotècnia durant la Magdalena i tramiten dotze denúncies

Els agents també han inspeccionat els espectacles de focs d'artifici i han revisat vora 2.445 quilograms nets de pólvora, que s'ha utilitzat en mascletaes, castells de focs, correfocs i trabucades

Un agent de la Guàrdia Civil amb material pirotècnic invervingut
Un agent de la Guàrdia Civil amb material pirotècnic invervingut / Guàrdia Civil

Els components de la Intervenció d'Armes i Explosius de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, dins dels diferents operatius establits per a les Festes de la Magdalena 2024, van intervindre 40.542 articles de pirotècnia i van tramitar dotze denúncies tant en establiments no autoritzats per vendre'ls com a venedors ambulants.

La Guàrdia Civil va inspeccionar els diferents establiments i basars situats a Castelló de la Plana i la venda ambulant en diferents punts del centre.

A més, es van dur a terme inspeccions diàries sobre els diferents espectacles de focs artificials i manifestacions festives i han revisat vora 2.445 quilograms nets de pólvora que s'ha utilitzat en mascletaes, castells de focs, correfocs i trabucades.

La Guàrdia Civil ha recordat que, segons la normativa actual, per a la venda i subministrament d'artefactes pirotècnics catalogats, només s'autoritza les persones físiques o jurídiques que tinguen un establiment autoritzat per la subdelegació de govern.

També et pot interessar

stats