Intervenen 100 quilos de marihuana a Alacant i detenen quatre persones

Els detinguts estaven vinculats a un club cannàbic alacantí.

Intervenen 100 quilos de marihuana a Alacant i detenen quatre persones
Intervenen 100 quilos de marihuana a Alacant i detenen quatre persones

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Alacant una organització criminal dedicada al tràfic de drogues. L'operació ha acabat amb la detenció de quatre persones, a qui van intervindre més de 100 quilos de marihuana preparada per a vendre i distribuir, 550 plantes de marihuana d'un cultiu d'interior, una arma de foc i diners. Els detinguts han passat a disposició judicial pels presumptes delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal, defraudació de fluid elèctric i tinença il·lícita d'armes.

Les recerques, fetes per agents de la Udyco Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Comissaria Provincial d'Alacant, van començar arran de diverses intervencions en un club cannàbic de la ciutat, on estaven vinculades aquestes persones. Els agents sospitaven que els ara detinguts podrien estar amagant la droga per a la venda i distribució.

Els agents van comprovar que els membres de l'organització criminal tenien funcions molt específiques i que utilitzaven mesures de seguretat per a entorpir la labor policial, segons informa la Policia Nacional.

Gràcies a un dispositiu especial organitzat entorn dels domicilis dels membres d'aquesta perillosa organització criminal, els van detindre quan eixien d'un dels habitatges, moment en què portaven 266 grams de marihuana.

També et pot interessar

stats