Intervenen 1.000 plantes de marihuana en un xalet a Torrent

En un altre operatiu, la policia ha desmantellat un punt de venda de cocaïna i marihuana al barri de Russafa de València i ha detingut dues persones

fotonoticia 20220403103140 1920
Intervenen 1.000 plantes de marihuana en un xalet de Torrent / Policia Nacional

La Policia Nacional ha decomissat 1.012 plantes de marihuana en un xalet de Torrent (Horta Sud) i ha desmantellat un punt de venda de droga en un pis del barri de Russafa a la ciutat de València. L'acció de la policia s'ha traduït en tres operació en les que s'han detingut a cinc persones i s'han intervingut aproximadament 18.000 euros.

Dins del xalet de Torrent s'ubicava un laboratori condicionat per al tractament de més d'un miler de plantes que estaven en la fase d'assecament, últim pas abans d'entrar al mercat il·legal. L'habitatge estava enganxat al subministrament elèctric de manera irregular. A la persona detinguda al xalet se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Al barri de Russafa, i després d'un operatiu de vigilància de la zona, el cos de policia ha desarticulat un punt de venda de cocaïna i marihuana. Han arrestat dos homes i una dona com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

També a Torrent, en una intervenció rutinària, han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues perquè portava 32,6 grams d'heroïna i en l'escorcoll del seu habitatge han intervingut 3.990€. El detingut ja tenia antecedents per fets semblants.

També et pot interessar

stats