Intersindical es concentra per a exigir la recuperació del “poder adquisitiu” dels treballadors públics

El sindicat reivindica l'habilitació d'un fons de compensació salarial del 2% en els pressupostos de 2020.

El sindicat Intersindical Valenciana ha reivindicat aquest dimecres la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors públics
El sindicat Intersindical Valenciana ha reivindicat aquest dimecres la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors públics / @PrivadaStepv (Twitter)

Intersindical Valenciana s'ha manifestat aquest dimecres davant la Conselleria d'Hisenda a València per a exigir “la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors públics".

La manifestació ha acabat a les Corts, seu de la Vicepresidència del Consell i el Palau de la Generalitat per a assenyalar els "diferents òrgans de l'administració que poden actuar per a resoldre aquesta situació".

El sindicat considera que el Consell i les Corts "han de prendre la iniciativa" per a "donar una resposta a les legítimes reivindicacions del personal públic valencià".

En concret, reivindiquen l'habilitació d'un fons de compensació salarial del 2% en els pressupostos de la Generalitat de 2020 que serviria per a "posar fi a una situació que es manté des de fa anys".

També et pot interessar

stats