Restableixen la circulació de trens entre Silla i Cullera interrompuda per una avaria a la catenària

Adif havia mobilitzat "tots els equips" per tractar de solucionar la incidència al més ràpid possible

Tren de rodalia de Renfe
Tren de rodalia de Renfe / À Punt NTC

La circulació de trens entre les estacions de Silla (Horta Sud) i Cullera (Ribera Baixa) s'ha restablit aquest dissabte al voltant de les 14:30 hores, després de tallar-la de matinada a causa d'una "avaria en la infraestructura", concretament a la catenària, que afectava la línia C-1 de Rodalia del nucli de València, segons fonts d'Adif i Renfe.

Els fets han ocorregut al voltant de les 03:30 hores de la matinada, quan s'ha detectat una falta de tensió entre les estacions de Sollana i Sueca (Ribera Baixa), derivada d'una "incidència" a la catenària en la via que hi havia operativa. En l'altra via feien treballs de renovació integral de la infraestructura.

Per Adif s'havien mobilitzat "tots els equips" per tractar de solucionar la incidència al més ràpid possible, encara que l'administrador d'infraestructures ferroviàries no disposava d'una previsió horària concreta per a resoldre l'avaria.

Per la seua banda, Renfe havia posat en marxa un pla alternatiu de transport per carretera entre les estacions afectades amb la finalitat de "garantir la mobilitat als viatgers" de la línia C-1 de Rodalia, que uneix València i Gandia (Safor), i que els dissabtes disposa d'un tren cada hora.

També et pot interessar

stats