Interposen 64 denúncies a Calp per deixar utensilis de platja abans de l’hora permesa

L’ordenança municipal prohibeix deixar cadires, hamaques o para-sols abans de les 9:30 hores sense presència de l’usuari.

Platja de Calp, aquest divendres
Platja de Calp, aquest divendres / À Punt NTC

La Policia Local de Calp ha interposat 64 denúncies per instal·lar utensilis a les platges abans de l’hora permesa des de l'1 de juliol. L’ordenança municipal prohibeix deixar cadires, hamaques o para-sols abans de les 9:30 hores sense presència de l’usuari per a no dificultar les tasques de neteja de les platges. La normativa també assenyala que els objectes que estiguen més de tres hores sense la presència dels usuaris es podran retirar al llarg del dia.

La reserva d’espai a la platja és una de les queixes que rep l’Ajuntament des de fa anys, ja que quan els veïns i veïnes arriben a mitjan matí troben metres de platja ocupats, però sense gent. Un problema que aquest estiu s’agreuja amb les limitacions per la separació física obligada per la Covid.

A aquestes sancions s'han d'afegir les 130 que la Policia Local ja ha tramitat per no dur mascareta, la majoria imposades al passeig marítim de la localitat.

També et pot interessar

stats