Intercepten una pastera amb 14 tripulants a 26 milles nàutiques de la costa de Santa Pola

Un veler que està prop ha donat la veu d'alarma sobre la pastera; quan arriben els serveis d'emergències la traslladaran al port d'Alacant

Imatge d'arxu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera
Imatge d'arxiu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera / Twitter: @CRAlicante

Catorze persones han sigut interceptades quan navegaven en una pastera a unes 26 milles nàutiques a l'altura de la costa de Santa Pola (Baix Vinalopó), segons ha explicat Creu Roja. Huit dels migrants són menors d'edat, entre els quinze i els dèsset anys.

L'avís ha arribat a última hora del matí i s'ha activat un dispositiu de rescat amb l'helicòpter de Salvament Marítim Helimer i la Salvamar Leo, amb base al port d'Alacant.

Un veler que està prop ha donat la veu d'alarma sobre la pastera; quan arriben els serveis d'emergències la traslladaran al port d'Alacant perquè la Creu Roja puga atendre les persones. Aquest mateix dimecres, s'ha interceptat també pasteres a Almeria i Cabrera.

Aquesta és la segona pastera que tracta d'arribar a la costa alacantina al maig. El dia 15, una embarcació amb setze persones va arribar al cap de l'Horta d'Alacant. Una de les persones és menor d'edat.

També et pot interessar