Intercepten una pastera amb 14 tripulants a 26 milles nàutiques de la costa de Santa Pola

Un veler que està prop ha donat la veu d'alarma sobre la pastera; quan arriben els serveis d'emergències la traslladaran al port d'Alacant

Imatge d'arxu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera
Imatge d'arxiu d'una actuació d'ajuda de la Creu Roja d'Alacant a un grup de migrants en una pastera / Twitter: @CRAlicante

Catorze persones han sigut interceptades quan navegaven en una pastera a unes 26 milles nàutiques a l'altura de la costa de Santa Pola (Baix Vinalopó), segons ha explicat Creu Roja. Huit dels migrants són menors d'edat, entre els quinze i els dèsset anys.

L'avís ha arribat a última hora del matí i s'ha activat un dispositiu de rescat amb l'helicòpter de Salvament Marítim Helimer i la Salvamar Leo, amb base al port d'Alacant.

Un veler que està prop ha donat la veu d'alarma sobre la pastera; quan arriben els serveis d'emergències la traslladaran al port d'Alacant perquè la Creu Roja puga atendre les persones. Aquest mateix dimecres, s'ha interceptat també pasteres a Almeria i Cabrera.

Aquesta és la segona pastera que tracta d'arribar a la costa alacantina al maig. El dia 15, una embarcació amb setze persones va arribar al cap de l'Horta d'Alacant. Una de les persones és menor d'edat.

També et pot interessar

stats