Intercepten dos camions que abocaven 20 tones de residus a la Canyada, Paterna

La intervenció s'emmarca en les actuacions de reforç policial per a combatre el depòsit d'abocaments il·legals al municipi

Intercepten dos camions que abocaven 20 tones de residus a Paterna
Intercepten dos camions que abocaven 20 tones de residus a Paterna / Ajuntament de Paterna

La Unitat de Medi Ambient de la Policia Local de Paterna ha interceptat dos camions quan els seus ocupants abocaven 20 tones d'enderrocs il·legals en una zona boscosa de la partida del Rabosar, a la Canyada.

El reforç policial destinat a combatre els abocaments il·legals al terme municipal ha permés interceptar i denunciar quatre individus que resideixen a la localitat i que, pel que sembla, fa temps que deixaven els enderrocs en aquesta zona.

Els quatre homes han sigut denunciats per abocament en una zona rústica de conformitat amb la llei de la Generalitat 10/2000 de residus, que contempla per a aquests fets multes superiors als 3.000 euros. Aquesta quantia podria incrementar-se en cas de comprovar que són reincidents en el mateix delicte.

Així mateix, els dos camions utilitzats per al trasllat i depòsit d'enderrocs també han sigut multats per tindre la ITV caducada, i un d'aquests ha quedat immobilitzat per orde de la DGT. 

La intervenció s'emmarca en les actuacions de reforç policial que s'estan duent a terme a Paterna per a combatre el depòsit d'abocaments il·legals al terme municipal, i se suma al tancament al trànsit rodat d'uns setanta camins georeferenciats com a zones afectades per abocaments o susceptibles de convertir-se en punts incontrolats.

També et pot interessar

stats