Interceptat per triplicar la taxa d’alcohol i conduir en sentit contrari amb una cama escaiolada per la pista de Silla

Va entrar a l’autovia en sentit contrari i, quan es va adonar que anava en direcció contrària, va girar en plena calçada i va emprendre la marxa cap a València

Un control de la Guàrdia Civil de Trànsit en una imatge d'arxiu
Un control de la Guàrdia Civil de Trànsit en una imatge d'arxiu / Europa Press

Va entrar en sentit contrari a la V-31, la pista de Silla, triplicava la taxa d’alcohol permesa i, a més, conduïa amb una cama escaiolada i sense calçat. Va ser el cas d’un conductor que circulava per aquesta via, una de les que absorbeixen més trànsit d’entrada a València, la matinada del 15 de gener. Afortunadament, una parella de la Guàrdia Civil que patrullava per la zona el va veure i el va interceptar abans que provocara cap accident.

Els agents que estaven fent tasques de vigilància a la carretera van veure que el vehicle accedia a la V-31 en sentit contrari. Volia anar cap a València en els carrils sentit Alacant. En veure que anava en direcció contrària, va fer una maniobra per a anar en el mateix sentit que la resta de conductors que va suposar un perill per als altres vehicles, com apunten des de la Guàrdia Civil.

Quan ja circulava en el sentit correcte —en direcció a València— ho feia a gran velocitat. Quan els agents van poder interceptar el vehicle i identificar el conductor, un home de 31 anys, van constatar que triplicava la taxa d’alcohol permesa i, a més, conduïa amb una cama immobilitzada per l’escaiola i sense calçat.

Per totes aquestes irregularitats, ara se l’investiga per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir de forma temerària i fer-ho sota la influència de l’alcohol. Si es confirmen aquests suposats delictes, aquest conductor pot enfrontar-se a penes de presó de fins a dos anys i la privació del dret a conduir de fins a sis anys. 

També et pot interessar

stats