Intenses tempestes agranen el territori i deixen fins a 49,2 litres en una hora

El litoral de Castelló i el litoral nord de València estan aquest divendres en alerta taronja, en previsió de pluges intenses

Carretera Fontanars-Moixent, aquest dijous
Carretera Fontanars-Moixent, aquest dijous / CHJ

Tempestes i pluges han agranat aquest dijous pràcticament tot el territori valencià. Una pluja intensa, en alguns punts acompanyada de graníssol, que ha arribat a acumular 49,2 litres per metre quadrat a primeres hores de la nit (registre acumulat concretament a Vila-real). Les principals precipitacions que s'han registrat al voltant de les 22 hores s'han produït a comarques com ara els Serrans, el Camp de Morvedre o la Plana Baixa. En tot cas, Emergències ha explicat que no s'han registrat incidents destacats.

Les precipitacions han anat en augment a mesura que han avançat les hores a la meitat nord del territori valencià. En tot cas, ja durant la vesprada els bombers de València han hagut de fer algun servei per acumulació d'aigua o retirada de branques.

D'altra banda, la previsió per a aquest divendres és que es mantinga la inestabilitat. El litoral de Castelló i el litoral nord de València estan en alerta taronja, en previsió de pluges intenses. Per a l'interior sud de Castelló, la previsió és groga.

També et pot interessar

stats