L'Institut del Joguet d'Ibi llança una campanya per a identificar joguets falsos en col·laboració amb la Unió Europea

La campanya posa l'accent en la falta de seguretat que presenten les joguines falsificades

L'Euipo i l'Institut Tecnològic del Joguet d'Ibi han creat una campanya dirigida a identificar les joguines falsificades / À Punt NTC

Amb l'arribada de Nadal, és el moment d'intensificar la lluita contra els joguets falsificats. Per això, l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (Euipo) i l'Institut Tecnològic del Joguet d'Ibi han creat una campanya dirigida a l'alumnat i al professorat de primària. L'objectiu és ensenyar-los a distingir una joguina orginal d'una falsificada.

La campanya posa l'accent en la falta de seguretat per a xiquetes i xiquets que solen tindre els joguets falsificats, ja que es fan sense respectar les normatives internacionals i poden contindre substàncies tòxiques o peces massa petites i susceptibles de ser ingerides per la xicalla. També parla de la importància de respectar la propietat intel·lectual.

Sota el lema "Safe or fake" (segur o fals) la campanya dona eines per a identificar i rebutjar els joguets falsificats, com ara, comprovar amb un tub que qualsevol element rígid no hi puga entrar, o que les bosses siguen prou grosses perquè no s'apeguen a la cara.

També et pot interessar