Les institucions guarden un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes de coronavirus

Aquest dimecres ha començat el dol oficial més llarg de la democràcia amb un respectuós acte simultani.

El ple de les Corts durant el minut de silenci en senyal de dol per les més de 27.000 víctimes de coronavirus

Les institucions valencianes han guardat un minut de silenci en senyal de dol per les més de 27.000 persones que han perdut la vida a causa del coronavirus a Espanya. Així, les Corts han parat l'activitat per a dedicar aquest respectuós acte en memòria de les víctimes. D'altra banda, el president Ximo Puig, també ha deixat de banda la seua agenda durant uns minuts i ha efectuat el minut de silenci en soledat al pati del Palau de la Generalitat.

A la resta d'Espanya també s'ha detingut tota l'activitat per a fer el minut de silenci. A la sessió de control del Congrés, igual que a les Corts, també han parat durant uns moments en senyal de dol; a Moncloa, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet el mateix junt amb els treballadors del complex, i a la Sarsuela, el rei d'Espanya, Felip VI acompanyat de la reina Letícia i de les seues filles, les princeses Elioonor i Sofia, han eixit al pati per realitzar el minut de silenci amb la bandera d'Espanya onejant a mig pal.

Les banderes continuaran a mig pal en tots els edificis públics, vaixells de l'Armada i representacions i missions a l'estranger, i amb un crespó dins dels edificis, mentre dure el condol.

També et pot interessar

stats