La inquietant felicitació de Cap d'Any d'uns robots que ballen millor que molts humans

El vídeo en què els robots de Boston Dynamics ballen ‘Do you love me’ es fa viral en les xarxes.

VÍDEO | La inquietant felicitació de Cap d'Any d'uns robots que ballen millor que molts humans

Si et diuen que balles com un robot i et dediques a fer limitats moviments amb les articulacions és que vius en el segle passat. Els robots d'ara ballen bé; de fet, molt millor que molts humans.

Això és el que ha demostrat Boston Dynamics amb un vídeo que s'ha fet viral en les xarxes socials. L'empresa dedicada a la robòtica ha presumit de la sorprenent naturalitat i flexibilitat de tres dels seus robots, dos Atles i un Spot. En la gravació, que quasi sembla una animació en 3D, els aparells autòmats es converteixen en autèntics ballarins al ritme de la cançó ‘Do you love me’.

"Em vas trencar el cor perquè no podia ballar, ni tan sols em volies a prop, però ara estic de tornada per a fer-te saber que em moc de categoria": així comença la lletra del mític tema de The Contours, que pareix una autèntica declaració d'intencions de Boston Dynamics per a aquest any que comença.

L’empresa, que ja ha revolucionat altres voltes l’opinió pública gràcies als seus accelerats avanços en robòtica, i que ha inspirat sèries com Black Mirror, ha demostrat ara haver assolit una nova fita en el món de la computació i el maquinari: robots capaços d’aconseguir una coordinació i contorsió per damunt de la mitjana dels humans.

També et pot interessar

stats