Inicien una campanya de recaptació de fons per a repatriar un jove italià en estat vegetatiu

Alessio va caure des del castell de Santa Bàrbera mentre feia una foto i el cost del seu trasllat a Itàlia oscil·la entre els 18.000 i 25.000 euros.

Castell de Santa Bàrbara
Castell de Santa Bàrbera / Ajuntament d'Alacant

La família d'un italià de 24 anys que es troba en estat vegetatiu després de caure des del castell de Santa Bàrbera d'Alacant mentre prenia una foto ha iniciat una campanya per a finançar el cost del transport mèdic aeri al seu país.

Segons ha publicat la família en la plataforma d'Internet gofundme.com, el jove es troba a l'hospital de Sant Vicent del Raspeig des del juliol passat. El cost del trasllat en una ambulància aèria adequada oscil·la entre 18.000 i 25.000 euros.

En les primeres 24 hores s'han recaptat 1.215 euros en xicotetes donacions. La intenció és portar Alessio a l'institut de rehabilitació de San Stefano, a la localitat de Porte Potenza Picena, que se situa a la vora de l'Adriàtic i al sud d'Ancona, després de passar per l'hospital Murri di Fermo.

El jove va caure d'una altura d'uns 25 metres i va haver de ser evacuat en l'helicòpter del Consorci de Bombers de la Diputació d'Alacant fins a l'hospital general, on va ingressar en la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) amb traumatismes per tot el cos i greus lesions al cap. D'ací va passar a l'hospital de Sant Vicent del Raspeig, on segons ha informat la conselleria de Sanitat, continua ingressat.

També et pot interessar