Ingressen una dona a l'Hospital de Sant Joan per una picada de caravel·la portuguesa

És el segon exemplar de caravel·la detectat en pocs dies, però els experts, asseguren que no es preveu la gran quantitat de l'any passat.

VÍDEO | Ingressen una dona a l\'Hospital de Sant Joan per una picada de caravel·la portuguesa

Una dona està ingressada a l’Hospital de Sant Joan d'Alacant per una picada de caravel·la portuguesa al rostre. Els fets van ocórrer el cap de setmana mentre es banyava al cap de l’Horta i és la primera picada registrada enguany, després de l’alarma que la presencia d'aquestes falses meduses va causar l’any passat.

La dona va notar un dolor intens al rostre i, en eixir de l’aigua, va comprovar que se li havia unflat la cara i tenia la pell molt irritada. Els metges de l’Hospital de Sant Joan decidiren ingressar-la per a iniciar un seguiment del seu estat.

Però el causant de la picada no és l'únic exemplar detectat, ja que n'ha aparegut un altre a la costa de Múrcia. La quantitat, no obstant això, és normal en aquesta època. "El que no és normal és el que va passar l'any passat", ha explicat a Les notícies del matí Juan Guillem, de l'Institut d'Ecologia Litoral del Campello. Guillem s'ha mostrat tranquil·litzador perquè, segons ha dit, enguany les condicions de la mar són diferents i, per tant, es preveu que no se n’hi vegen tantes.

També et pot interessar

stats