Ingressat a l'UCI un aficionat enganxat pel bou embolat de Teulada

Després de diverses envestides, l'animal va llançar l'home per l'aire i va quedar inconscient. Ha rebut punts de sutura al braç

En imatge, l'engaxada d'un fester pel bou embolat de Teulada

"L'ha mort", se sentia des del públic. Però no, Charly és viu. Això sí, després d'un gran sobresalt i amb ingrés inclòs a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de la Marina. L'home, fora de perill i amb les constants vitals estables, va ser protagonista involuntari del sobresalt de la jornada durant el bou embolat de les festes que Teulada (Marina Alta) celebra aquests dies en honor del patró, sant Vicent.

Els fets han passat la matinada d'aquest divendres. L'animal va agafar d'imprevist un grup d'homes que estaven situats en una de les tarimes del recinte i va enganxar un d'ells des del pantaló. La seqüència, captada per un veí i facilitada a À Punt per Marina Plaza, mostra el bou espentar, el fa rodar per l'aire i ja terra l'envesteix diverses vegades. L'aficionat, amb l'esquena a terra, recupera el control per a intentar frenar el bou, mentre un altre aficionat l'intenta frenar estirant-li la cua, però el bou l'enganxa per última vegada i el llança per l'aire. L'home acaba seminú i inconscient, després de colpejar-se el cap en la caiguda. En la confusió posterior i, aprofitant que l'animal canvià d'objectiu, un altre grup va retirar el ferit cap a una zona segura, entre els crits de pànic dels assistents.

Minuts després una ambulància va desplaçar el ferit a l'Hospital de Dénia i es va decidir suspendre la festa. Una de les enganxades li va obrir una ferida a l'avantbraç, per la qual ha rebut punts de sutura, segons ha informat el centre hospitalari.

També et pot interessar

stats