Ingressa a la presó l'home que va assassinar una dona al Campello

L'agressor, amb problemes psiquiàtrics, no havia tingut cap relació sentimental amb la víctima.

Imatge d'arxiu de la Policia Local del Campello
Imatge d'arxiu de la Policia Local del Campello / Ajuntament del Campello (Facebook)

L'home, de 28 anys, detingut poc després de matar suposadament a apunyalades una dona de 23 anys en un carrer del Campello (Alacantí), divendres passat, ha ingressat en presó comunicada i sense fiança.

Segons les fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, ho va decretar ahir, diumenge, el jutjat d'Instrucció número 4 d'Alacant, en funcions de guàrdia, després de prendre-li declaració en qualitat de detingut.

La víctima mortal deixa dos fills orfes, després d'un crim que no està relacionat amb un episodi de violència masclista. La dona va rebre tres punyalades d'aquest home a l'esquena, divendres passat a les 7:25 hores, al carrer del Pla de Sarrió, prop del col·legi Rafael Altamira. El presumpte assassí podria tindre problemes psiquiàtrics.

La dona va ser ingressada molt greu en un centre sanitari d'Alacant, on finalment no van poder salvar-li la vida. A l'agressor, que no havia tingut cap relació sentimental amb la víctima, el va detindre la Policia Local poc després de fugir.

També et pot interessar

stats