Ingressa en presó el conductor detingut per la mort d'una xiqueta d'onze anys a Manises

Al detingut, de 20 anys, se li imputen delictes d'homicidi i lesions imprudents, així com conducció temerària i sota la influència de begudes alcohòliques. La taxa era tres vegades superior a la permesa

Carretera N-220 al seu pas per Manises
Carretera N-220 al seu pas per Manises / Google Maps

La jutge del jutjat de Quart de Poblet ha decretat aquest dimarts l'ingrés a la presó del conductor detingut com a presumpte responsable de la mort d'una menor d'11 anys a Manises en l'accident de trànsit que va provocar.

Al conductor se li imputen delictes d'homicidi i lesions imprudents, així com conducció temerària i sota la influència de begudes alcohòliques.

Els fets es remunten a la matinada del dia 19 de febrer, quan es va produir un greu accident en la zona d'obres de l'N-220 a l'altura de Manises, en el qual es van veure implicats dos turismes.

Al lloc es van desplaçar serveis d'emergències i efectius del subsector de Trànsit de València, que van atendre els ferits i van traslladar la menor d'11 anys a l'Hospital La Fe de València, on no es va poder fer res per salvar-li la vida.

L'equip d'atestats va començar aquella mateixa nit a una investigació exhaustiva per a reconstruir els fets que ha finalitzat amb el corresponent informe tècnic, on s'han analitzat les imatges de vídeo existents, la velocitat a què circulava i els factors concurrents.

El resultat de l'anàlisi de les proves d'alcohol en sang va llançar una taxa més de tres vegades superior a la permesa.

El vehicle, el conductor del qual va causar el sinistre, es va veure implicat a més en una altra col·lisió prèvia contra uns vehicles estacionats a Manises.

També et pot interessar

stats