El primer informatiu de la televisió d'À Punt manifesta la seua vocació de vertebració territorial

La televisió d'À Punt ha iniciat hui les emissions regulars, com estava previst, amb un informatiu de 45 minuts.

La televisió d'À Punt ha iniciat hui les emissions regulars amb un informatiu de 45 minuts.

La televisió d'À Punt ha iniciat hui les emissions regulars, com estava previst. I ho ha fet a les 14.30 hores amb un informatiu de 45 minuts en què s'evidencia la clara aposta dels mitjans públics valencians per la vertebració territorial i per la informació de proximitat. Una informació que done les claus, als valencians i valencianes, del que passa al seu territori i també del més destacat a Espanya i el món.

La primera part de l'informatiu ha estat dedicada als mateixos mitjans públics, al seu inici, a la vocació de servei públic i al que espera d'À Punt la societat. Representants de tots els partits polítics amb presència en les Corts, i responsables d'organismes com ara l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Valencià de Cultura, el Consell de la Ciutadania de la CVMC o el sector audiovisual, han explicat als micròfons de la televisió pública el que esperen i el que dessitgen. També s'ha parlat del Llibre d'estil i de la Carta de valors com a referents per a la informació.

Després d'aquest primer bloc, en el qual s'ha detallat als espectadors la programació prevista per a hui, l'informatiu ha prestat atenció a les primeres decisions que el nou Govern espanyol ha anunciat en dos aspectes que, sens dubte, tindran gran ressò a la Comunitat Valenciana: l'encaix territorial i les infraestructures. Les notícies han estat acompanyades de connexions en directe amb Madrid, Barcelona, Alacant, Castelló i també València.

Durant l'informatiu, les càmeres d'À Punt s'han traslladat a Alacant per a parlar del segon cap de setmana de les Fogueres, que enguany celebren el seu 90é aniversari. També han viatjat a distints punts de l'actualitat de Castelló, com ara el Festival de Famílies Orgulloses LGTBI que ha tingut lloc aquest matí a la capital de la Plana o la Trobada de Bèsties de Foc.

L'informatiu també ha dedicat una part al més destacat en clau internacional. I el bloc d'esports ha començat amb la Copa d'Espanya de triatló, que se celebra hui a la platja de les Arenes de València. El primer informatiu ha acabat amb unes imatges d’una muixeranga al cim del Penyagolosa.

També et pot interessar

stats