Els infermers condemnen la "insolidaritat" dels veïns que els conviden a anar-se'n de casa

Un sanitari de Ciudad Real es va trobar un cartell anònim que el convidava a buscar un altre habitatge, davant del risc de contagi.

Un sanitari de Ciudad Real es va trobar un cartell anònim que el convidava a buscar un altre habitatge
Un sanitari de Ciudad Real es va trobar un cartell anònim que el convidava a buscar un altre habitatge / Facebook

El Consell General d'Infermeria ha condemnat la "repugnant" hostilitat d'alguns veïns "ignorants" contra treballadors sanitaris, als qui "assetgen" amb cartells amenaçadors perquè abandonen el seu habitatge mentre dure l'epidèmia per Covid-19, per por que els contagien.

L'organització col·legial ha denunciat l'actitud de veïns "insolidaris" que assetgen infermers, metges i auxiliars que lluiten contra la pandèmia, així com treballadors d'altres sectors, com empleats de supermercat o membres de les forces i cossos de seguretat.

La denúncia arriba després de fer-se viral un cas d'un metge resident a Ciudad Real. El sanitari, en tornar a casa després d'una guàrdia, es va trobar amb un cartell anònim on algun veí li agraïa els serveis, però el convidava a deixar l'habitatge i a buscar un altre allotjament, davant del risc de contagiar xiquets i majors. Sa mare va explicar la situació en xarxes socials i, des d'aquest moment, ha rebut un gran suport social, amb l'oferiment d'allotjament, menjar i suport emocional.

També et pot interessar

stats