Indignats amb Renfe lamenta que la policia identificara les viatgeres que protestaven per les cancel·lacions de trens

La plataforma argumenta que les usuàries estaven “fartes”, perquè aquest dijous es van suspendre 50 trens i, almenys, 14 el divendres de matí.

Agents de policia identifiquen una usuària a l’Estació del Nord a València
Agents de policia identifiquen una usuària a l’Estació del Nord a València / Compromís

La plataforma d’Indignats amb Renfe ha mostrat el seu malestar després que la Policia Nacional identificara el passat divendres una viatgera que protestava per la cancel·lació d’un tren de rodalia i pel retard del tren següent, que superava els 25 minuts.

Des d’aquesta plataforma han assenyalat que les usuàries “estaven fartes del servei nefast” dels trens de rodalies. En aquest sentit, la plataforma ha assenyalat que sols aquest divendres de matí es van suspendre 14 trens del nucli de rodalies de València sense avís previ.

La xifra és encara més elevada en el cas d’aquest dijous, quan es van suspendre mig centenar de trens de rodalies de l'àrea de València i combois de mitja distància amb origen o destinació a la capital.

Per aquestes raons, Indignats amb Renfe veu “desproporcionada” l’actuació policial i ha preguntat al govern espanyol, responsable del servei de rodalies, si pensa investigar el motiu de la protesta. “Voldríem saber si el govern es disculparà per l’actuació policial, que hauria de centrar-se a investigar les causes d’un servei que es publicita i que després no s'ofereix, la qual cosa provoca disturbis laborals i familiars a milers de persones”, han explicat.

També et pot interessar

stats