La inclusió gastronòmica arriba als menús de Nadal

Cada vegada és més comú oferir opcions veganes, vegetarianes o celíaques en els àpats nadalencs

Un dinar familiar amb opcions per a les persones celíaques / À Punt NTC

Falten pocs dies per Nadal i ja coneixem bé els menús tradicionals durant aquestes dates, però cada vegada és més comú trobar opcions veganes, vegetarianes i celíaques. Només hem de preguntar als negocis de restauració per a comprovar que les noves tendències s'obrin pas. Davide Bersan, gerent del restaurant Lluvia Alma Vegetariana, ens explica que treballen amb tres menús diferents per a donar diverses possibilitats als clients.

La inclusió gastronòmica ja és part del menú del dia. Teresa Suay, mare d’una persona celíaca, conta que busquen productes determinats perquè la seua filla celíaca puga menjar el mateix que la resta de la família en el sopar de Nadal. Tanmateix, la cosa se'ls complica quan han de fer front a la preparació dels dolços, perquè l’oferta no és tan extensa.

El torró, producte estrela de Nadal, també s'ha adaptat a la dieta dels vegans. Ignacio López, director comercial de Torrons José Garrigós, afirma que els seus productes “no tenen cap ingredient d’origen animal”.

Tot, amb l'objectiu d'incloure tothom en unes festes amb tot el ventall d'opcions disponibles.

També et pot interessar