Incidents al vetlatori de Maradona entre la policia i els milers d'assistents

L'Argentina s’ha acomiadat del seu ídol en un acte multitudinari.

La gent s’enfronta a la policia durant el vetlatori de Maradona en Buenos Aires (Argentina)
La gent s’enfronta a la policia durant el vetlatori de Maradona en Buenos Aires (Argentina) / Matias Baglietto (Reuters).

El vetlatori de Maradona s’ha convertit en un lloc de culte al qual han acudit milers de persones que volen acomiadar-se de la llegenda del futbol. Tant és així que han endarrerit l’hora de finalització.

Malgrat això, hi ha hagut incidents als voltants entre la policia i els milers de persones que volien entrar al vetlatori, situat a la Casa Rosada de Buenos Aires (la seu del govern argentí). El principal conflicte s’ha donat a la cantonada de l’avinguda de Mayo amb la de 9 de Julio, i s'ha originat quan agents de la policia han anunciar el tancament a causa de la gran congestió.

La reacció d’alguns participants ha desembocat en corregudes, crits i espentes. Fins i tot, han tombat alguna tanca de seguretat i han llançat botelles i pedres a la policia. Afortunadament, no hi ha hagut ferits, però algunes persones sí que han sigut retingudes per efectius policials.

Les restes de Maradona les sepultaran al cementeri privat de Jardín Bella Vista, a uns 40 quilòmetres de la capital argentina. La presidència argentina també ha informat del recorregut que tindrà el recorregut fúnebre amb el cos de Maradona perquè, els qui no puguen accedir a la capella, puguen dir-li adeu des dels carrers.

També et pot interessar

stats