La incidència valenciana torna a baixar i es situa en 35,61 casos per cada 100.000 habitants

El descens no evita que la pressió als hospitals repunte lleugerament per segon dia consecutiu.

Una persona rep la vacuna contra el Covid19, aquest dijous durant l'inici de la vacunació poblacional en l'Hipòdrom de Manacor
Una persona rep la vacuna contra la Covid-19, aquest dijous durant l'inici de la vacunació poblacional a l'Hipòdrom de Manacor / Cati Cladera (Efe)

La Comunitat Valenciana té la incidència més baixa d'Espanya des de fa setmanes. I les dades diàries mostren xicotetes variacions, que no pareixen marcar cap tendència clara. Així, si el primer dia d'aquesta setmana la incidència va pujar més d'1,42 punts, aquest dimarts ha baixat 0,75 punts fins a situar-se en 35,61 casos per cada 100.000 habitants, segons les dades del Ministeri de Sanitat. Al conjunt d'Espanya la incidència registra també una baixada de més de dos punts, però falten les dades d'Andalusia, el que distorsiona l'estadística.

El descens de nous casos detectats a la Comunitat Valenciana no ha evitat que, per segon dia consecutiu, es detecte un lleuger repunt en la pressió hospitalària. A la Comunitat Valenciana hi ha actualment 255 persones ingressades per Covid-19, el 2,27% de les places (el 2,23% dilluns), i 72 persones a les UCI, que suposen el 7,87% del total (7,67% el dilluns).

També et pot interessar

stats