La incidència a la Comunitat Valenciana baixa per primera vegada en mes i mig, fins als 586 casos

També cau lleugerament la pressió hospitalària, amb el 6,7% dels llits ocupats per malalts de Covid

Sanitari realitza una prova PCR de diagnòstic de coronavirus / Efe
Sanitari fa una prova PCR de diagnòstic de coronavirus / Efe

La incidència acumulada a la Comunitat Valenciana baixa per primera vegada des del 14 de juny. En aquests moments, segons dades del Ministeri de Sanitat, la IA en els últims catorze dies és de 586,41 casos per cada 100.000 habitants, sis punts menys que dilluns (592). 

Hui dia la incidència valenciana es manté més de cent punts per davall de la mitjana acumulada a Espanya, de 701,92 positius durant els últims 14 dies. En aquests moments, es manté com la dotzena autonomia més afectada.

L'ocupació hospitalària també descendeix. Segons el departament que dirigeix Carolina Darias, la Comunitat Valenciana té 749 pacients hospitalitzats amb Covid, que suposen un 6,73% del total dels llits ocupats. Els ingressos a les unitats de cures intensives, no obstant això, han crescut, i arriben als 103 pacients, amb el 12,36% d'aquests llits ocupats per malalts de coronavirus.

En les últimes 24 hores, 125 persones han ingressat als hospitals de la Comunitat Valenciana i han donat l'alta a 148. En aquests moments, la taxa de positivitat se situa en el 17,83%, per damunt de la mitjana nacional, de 16,25%.

També et pot interessar

stats