La incidència acumulada valenciana, a punt de descendir a risc baix

La Comunitat se situa com a segona autonomia espanyola amb nous casos positius, sols per darrere d'Astúries

Menors de dotze anys a un centre de vacunació després de ser vacunats
Menors de 12 anys, en un centre de vacunació després de vacunar-se / À Punt NTC

A la Comunitat Valenciana continua baixant la xifra diària de contagis registrats. Aquest dilluns la incidència acumulada s'ha situat en 58,43 casos per cada 100.000 habitants, quatre punts menys que divendres, segons l'informe del Ministeri de Sanitat. La incidència valenciana és la segona més baixa de tot Espanya, sols per darrere d'Astúries, i situa l'autonomia a punt de baixar dels 50 casos, fet que implicarà passar a risc baix.

Al conjunt d'Espanya, la incidència acumulada d'aquest dilluns s'ha situat en 83,43 casos per cada 100.000 habitants, 7,78 punts menys que divendres.

Tot i la bona evolució de les dades, la pressió hospitalària baixa lentament. Els malalts de Covid ocupen el 2,18% dels llits, percentatge que suposa un descens sobre les dades de fa una setmana (2,43%), encara que un lleuger increment sobre les de divendres (2,06%). A més, aquests malalts representen el 7,48% dels llits UCI, enfront del 8,18% de dilluns passat. Així i tot, el percentatge representa un lleu repunt sobre les dades de divendres (7,12%).

Per trams d'edat, la incidència més elevada se situa en els menors d'11 anys, amb 95,10 casos per cada 100.000 habitants. La més baixa, per contra, la registren les persones de 70 a 79 anys, amb 37 casos.

També et pot interessar

stats