La incidència acumulada repunta per segon dia consecutiu a Espanya i se situa en 93,19 casos

La Conselleria de Sanitat no actualitza les dades de positius aquest dijous per ser dia festiu a la Comunitat Valenciana

Test d'antígens a Madrid, aquest dijous
Test d'antígens a Madrid, aquest dijous / Marta Fernández (Europa Press)
24 de juny 2021 - 19:31

La incidència acumulada repunta de forma lleu per segon dia consecutiu a Espanya i se situa en 93,19 casos per cada 100.000 habitants, segons l'informe diari que publica el Ministeri de Sanitat. Aquest dijous el repunt ha sigut de 0,62 punts. Les comunitats autònomes han comunicat aquest dijous 4.507 nous casos positius i 18 morts més. La Comunitat Valenciana ha sigut l'única comunitat autònoma que hui no ha actualitzat les dades de Covid-19 per ser festiu.

L'informe de Sanitat, en qualsevol cas, sí que actualitza la situació dels hospitals. Segons Sanitat, als hospitals valencians hi ha 92 persones malaltes de Covid ingressades, que representen el 0,82% de totes les places disponibles. Aquesta dada suposa un lleu repunt sobre les dades de 24 hores abans, quan hi hava 90 ingressats, el 0,80% del total. A les UCI, mentrestant, hi ha aquest dijous 12 persones afectades per coronavirus, un 1,41% dels llits disponibles. La xifra suposa una millora també lleu sobre les dades de dimecres, dia en què a les unitats de cures intensives hi havia 13 malalts de Covid, l'1,52% dels llits disponibles.

Al conjunt d'Espanya els malalts de coronavirus ocupen l'1,96% de tots els llits hospitalaris i un 7,07% de les places UCI. Les dues dades han millorat en les últimes 24 hores.

També et pot interessar

stats